Tarjolla tonttisijoitus Vantaalta – 50 vuoden vuokrasopimus ja 6,75% tuotto!

Meiltä on kyselty lisää mahdollisuuksia sijoittaa tontteihin – ja toiveenne on kuultu! Tarjolla on tällä kertaa paritalotontti Vantaalta, joka on pilkottu hallinnanjakosopimuksella neljään piensijoittajalle sopivan pieneen osaan. Tähän diiliin pääsee kiinni jo 73.300 euron sijoituksella! 

Tontit tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon ja lisän suorille asuntosijoituksille. Tontin hallinta on vaivatonta, sopimukset pitkiä, ja kassavirta sekä tontin arvo kasvavat vuokrankorotuspykälän vuoksi joka vuosi. Ei tyhjiä kuukausia, ei vuokralaisen etsimistä eikä korjausvelkaa tai remonttihuolia – täydellinen pitkän tähtäimen sijoituskohde! 

TONTIN SIJAINTI

Tontti sijaitsee Vantaan Korson kaupunginosassa osoitteessa Kuovikuja 14-16, 01450 Vantaa.  Korso kuuluu HSL:n (Helsingin seudun liikennealueen) seutulippuvyöhykkeeseen, ja lähijunat liikennöivät Korsosta Helsingin ja Keravan suuntaan.

Asuinalue on rauhallista omakotitaloaluetta, josta on hyvien kulkuyhteyksien vuoksi laaja työssäkäyntialue koko pääkaupunkiseudulle. Myyntikohde on kadun päätytontti, joka rajoittuu toisesta päästä Salkolanpuiston virkistysmetsään.

VUOKRASOPIMUS

Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella neljään yhtä suureen osaan, jotka voidaan myydä erikseen. Tontille on juuri valmistumassa kaksi paritaloa, joista jokainen asunto tekee oman vuokrasopimuksen tontin omistajan kanssa.  

Osoite:Kuovikuja 14-16, 01450 Vantaa
Koko:Noin 370m2 per tonttiosuus
Rakennusoikeus:84,5m2 + 30m2 per tonttiosuus
Tontin käyttötarkoitus:Paritalotontti
Vuokrasopimus:1.4.2018 - 1.4.2068
Kustannukset:Vuokralainen vastaa kaikista kustannuksista
Kiinteistövero:Vuokralainen vastaa kiinteistöverosta

Sopimukset on tehty 50 vuodelle huhtikuusta 2018 alkaen. Vuokra maksetaan kahdessa erässä vuosittain: puolet joulukuussa ja puolet kesäkuussa. 

Vuokrasopimuksiin on asetettu vuokrankorotuspykälä, jolla vuokraa korotetaan automaattisesti vähintään 2%:ia vuosittain. Vuokrankorotus on kuitenkin turvattu vuokranantajan puolelta sitomalla se elinkustannusindeksiin. Eli vuokraa korotetaan vähintään 2%:ia, mutta jos inflaatio kiihtyy yli kahden prosentin, vuokrankorotus määräytyy elinkustannusindeksin mukaan. 

Vuokrasopimukset ovat ns. pääomavuokrasopimuksia, eli vuokralaiset vastaavat kaikista tonttiin liittyvistä kustannuksista, mukaan lukien kiinteistöverosta. Saatu vuokratuotto on siis nettotuottoa. 

TUOTTOPOTENTIAALI

Sijoitustontissa tuotto syntyy kahta kautta: kassavirtana vuokralaisen maksamista vuokrista ja vuokrankorotuksen tekemästä arvonnoususta.  

Tämänhetkisellä nettovuokralla (3.480€/vuosi) ja ostohinnalla (73.300€) saadaan vuokratuotoksi noin 4,75%. Kun vuokraa korotetaan vuosittain 2%, se tarkoittaa, että tontin arvo kasvaa joka vuosi vuokrankorotuksen verran, kun arvo määritetään samalla 4,75%:n tuottovaateella. Yhteensä tämä tekee siis tuotoksi noin 6,75% vuodessa! 

Alla tonttien tuottolaskelma vuokrankorotukset huomioiden: 

Tontin tuotto

Huomaa, että tuotto ostohinnalle kasvaa joka vuosi. Tonteissa arvonnousu on sopimuksella taattua ja varmaa, toisin kuin missä tahansa muissa asunnoissa ja kiinteistöissä. 

Vuokrasopimuksissa on lunastuspykälä joka mahdollistaa pikavoiton, jos vuokralainen haluaa lunastaa tontin itselleen. Vuokralainen voi lunastaa tontin 4,25%:n tuottovaateella hinnoiteltuna, jolloin myyjälle jää 4,75%:n ja 4,25%:n tuottovaateen välinen erotus myyntivoitoksi. Jos tontti lunastettaisiin heti ensimmäisenä vuonna, myyntivoitto olisi noin 8.500 euroa – ja erotus kasvaa vuosittain vuokrankorotuksen myötä! 

Velkavivun käyttö

Aikaisemmin myymissämme Vaasan ja Rauman kerrostalotonteissa ei ollut mahdollisuutta käyttää velkavipua, sillä taloyhtiöille oli varattu oikeus käyttää tonttia yhtiölainojen vakuutena. Näissä tonteissa vastaavaa rasitetta ei ole, vaan tontit myydään kiinnityksistä vapaina. Näin ollen ostaja voi hakea kiinteistölle kiinnitystä ja käyttää tonttia velan vakuutena.

MIKSI TÄMÄ KOHDE?

  • Erinomainen kohde tasaista kasvavaa kassavirtaa hakevalle sijoittajalle
  • Helppohoitoinen – ei vuokrausta ja tyhjiä kuukausia
  • Sijainti pääkaupunkiseudulla radan varressa
  • Pitkät, 50 vuoden vuokrasopimukset valmiina
  • Mahdollisuus pikavoittoon
  • Hyvä tuotto – 6,75%
  • Sijoitustontteja on harvoin tarjolla

KUVAGALLERIA

LISÄTIEDOT JA MATERIAALIT

Tutustu tarkemmin kohteen materiaaleihin:

MYYNTIHINNAT JA KAUPANTEKO

Myyntihinta73.300 € per tonttiosuus
Osuuksia tarjolla:4kpl
Vuokra ja nettotuotto:3.480 €/v per tonttiosuus
Vuokratuotto:n. 4,75%
Vuokrankorotus:2% vuosittain
Tuotto arvonnousu huomioituna:n. 6,75%
Vuokramaksu:Vuoden joulu- ja kesäkuu

Jos olet valmis tekemään kaupat, toimi näin: 

Soita meille ja varmista, että tonttiosuuksia on vielä vapaana. Otamme vastaan sitovia varauksia, jonka yhteydessä maksetaan 1.000€/käsiraha. 

……. Miten kauppojen toteutus?…… 

Käsirahan maksu 1.000€/asunto JHS-Kiinteistöt Oy:n tilille: FI89 1838 3000 0158 18. 

Lähetä tämän jälkeen kuitti maksetusta käsirahasta sekä ostajan tiedot (nimi, puh, sposti, osoite, henkilötunnus/y-tunnus ja tilinumero) sähköpostilla osoitteeseen jenni.tikkanen@sijoitusasunnot.com 

Yhteystietomme

Henrin kuva

Henri Neuvonen

Varaukset ja lisätiedot

puh. 0400 778 146

henri.neuvonen
@sijoitusasunnot.com

Copyright © 2017 Sijoitusasunnot.com - Kaikki oikeudet pidätetään.

SIJOITUSASUNNOT ALLE MARKKINAHINTOJEN - LIITY MUKAAN!

Liity sähköpostilistallemme ILMAISEKSI ja saat ensimmäisenä tarjoukset uusista tuottoisista sijoituskohteista. Uusi kohde tulossa pian!

Liittymällä saat samalla myös mm.
- Vuokrasopimuspohjan
- Kauppakirjapohjan
- Vuokratuottolaskurin
- Arvokasta tietoa asuntosijoittamisesta

Jäseniä sähköpostilistalla jo yli 10.000. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Uutiskirje max. 2 kertaa kuukaudessa. Ei roskapostia.